Sommarlektyr

Häromdagen landade två böcker i min brevlåda som jag hoppas hinna läsa i sommar. Den första är "Den hemliga kocken" av Mats-Eric Nilsson som har fått mycket uppmärksamhet i media, den handlar om "det okända fusket med maten på din tallrik" och livsmedel granskas - vad händer med de innan de kommer in i våra kök? Vad finns för det för tillsatser och substitut i vår mat? Den andra boken heter "Godis åt folket - En bok om hur svenskarna blev sockerslavar i karamellkungensrike" och skildrar hur svenskarna på 20 år ökat sin godiskonsumtion med 50 % samtidigt som medelsvenskens vikt har ökat med fem kilo - hur blev vi det folk i världen som äter mest godis?

Hoppas böckerna är lika bra som baksidan får de att verka!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback