Nu flyttar jag!

Jag har tagit beslutet att lämna blogg.se och flytta mig och min blogg till Wordpress istället. Varför? För att blogg.se ofta strular, både när jag ska uppdatera och när ni ska kommentera. På Wordpress kan jag enkelt uppdatera genom en app i min HTC, vilket gör att jag kan uppdatera ofta och bättre än jag har gjort nu - bra va?! Tyvärr var bloggnamnet upptaget på Wordpress, så bloggen får byta namn - vilket också markerar en ny start.

Så från och med nyss så finns jag på adressen http://kraftochenergi.wordpress.com

Lämna gärna en kommentar på nya bloggen så jag vet att ni har hittat dit! :)

Träning väntar

Nu har jag landat hemma i mammas kök igen, i ugnen väntar en köttfärspaj på att bli klar så snart är det mat. Bra uppladdning inför kvällens träningspass - Bodypump och Core :)

Uppe med tuppen

Idag ringde kl 06.45. Så tidigt! Jag förstår inte alla ni som jobbar 7-16 och börjar jobba så tidigt! Jag är hur trött som helst. Anledningen till min tidiga uppgång är att jag tänkte vara på jobbet kl 8.00, tror att jag kommer lyckas faktiskt.

Idag kommer storasyster hem och ikväll kör vi Bodypump-team kl 19.30 - be there!! :)

Perfekt vecka

Förra veckan var en helt perfekt träningsvecka, så borde alla mina veckor se ut. Jag fick ihop nio pass totalt fördelat enligt följande:

Måndag: Bodypump + Bodystep
Tisdag: Bodypump + Core (skulle egentligen vara afro+core, men blev lite ändringar där...)
Onsdag: Spinning
Torsdag: Bodystep + Bodypump
Fredag + lördag: vila
Söndag: Afro + Core

Dessutom hann jag med två vilodagar, dock hade fördelningen på dessa kunnat vara bättre då de låg fredag och lördag. Känner mig stark och pigg i kroppen när jag tränar och det tycker jag tyder på att träningsmängden är alldeles lagom. Dessutom är det så roooooooligt! Känner verkligen att själva träningen är rolig - inte bara att jag får resultat och mår bra - utan det är roligt att träna! Det är roligt att ta ut sig på en konditionstopp på Bodystepen, att pressa benen lite extra under utfallslåten på Bodypumpen och att skaka rumpa på afron.



Denna vecka ser just nu ut enligt följande, får se om det ändras under veckan som går:

Måndag: Bodypump + Bodystep
Tisdag: Bodypump + Core
Onsdag: Spinning + Core
Torsdag: Bodystep + Bodypump
Fredag + lördag + söndag: vila

Som det ser ut nu så jobbar jag både dag och kväll hela helgen så där hinns det inte med någon träning. Men man kan inte alltid lyckas pricka in vilodagarna där man vill, utan ibland får man anpassa sig efter jobbet!

Waka waka!

Igår körde jag afro och plus den vanliga finallåten (som är super) så körde vi Shakiras Waka waka två gånger, vilket drag det blev! Låten i sig är ju superhärlig och sen att få dansa till den är ju ännu bättre! Det var första gången jag kör afro till en "riktig" låt, annars har vi ju specialmusik med endast trummor - vilket också är skönt att dansa till men det blev en helt annan sak med denna låten. Får testa den på mina deltagare i Jönköping i höst o se om de tycker om den lika mycket som bodensarna :)


Nya (?) smaker

Hittade igår (för mig) två nya yoghurtsmaker, vet inte hur länge de funnits i mejerihyllan. Ska bli spännande att äta till frukost i veckan, tycker båda låter supergoda så jag vet inte rikigt vilken jag ska smaka först... Men det får nog bli hallon/melon! Till det en hårdbrödsmacka med kokt ägg  så är jag redo för dagen!