Härliga pass!

Dagens träning blev afro och core. Vilka härliga pass! Mina afro kunder var på hugget och dansad på som bara den, härlig stämning var det! Riktigt svettigt också, precis som det ska vara. Coren kändes extra tung idag, men den gick den också trots att jag är trött i ryggen efter helgens jobb, får vila ikväll. Mycket folk var det idag och vi kämpade bra tillsammans. Än en gång - precis som det ska vara.





Nu när våren har kommit till Jönköping märks det att kunderna har saknat den - bar mark, blommor, varm luft och solsken lockar ut folk i den friska luften. Som varje vår blir gruppträningspassen lite övergivna de första vårveckorna, men istället för att tänka på de som inte är där så har jag fullt fokus på att ge de närvarande kunderna ett härligt, tungt och bra pass. Det känns som att varje pass är en seger denna årstid - att kunderna väljer att komma in och träna, istället för att ta en runda ute! Hoppas på att fler väljer att träna inne i vår så vi får många roliga pass tillsammans :)

Till middag blev det rester, men goda rester - tortellini med ricotta och spenat stekt tillsammans med fläskfilé och körsbärstomater.



Kommentarer
Postat av: LottaN

Gillar ditt fokus!!! Det är inte instruktören det är fel på bara för att folk vill vara ute! Sen kan man ju undra varför de prioriterar så? Ute kan man ju var andra timmar än just då det är ett härligt pass på gymmet! Kramisar=)

2010-04-26 @ 20:55:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback