Fisksoppa

DAGENS MIDDAG:
Fisksoppa

Ca 1 liter mjölk
1 skvätt vatten
Ett par splashar citronsaft
Ett par dl fullkornsmakaroner
4 hoki-fileer hackade i mindre bitar
En näve soltorkade tomater
½ tärning grönsaksbuljong
Ett par msk idealmjöl (vispa ner i mjölken före uppkokning)
1-2 tsk salt
1-2 tsk cayennepeppar
1 tsk peppar

Koka upp vätskan tillsammans med kryddorna (var lite försiktig med cayennepepparen om du inte tycker om stark mat). Tillsätt pastan och sedan fisken efter ett par minuter. Koka tills pasta och fisk är färdig. Smaka av och krydda ev mer. Tillsätt sist de soltorkade tomaterna så att de just bara blir varma, inte kokade.


 
Blev riktigt gott och kryddigt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback