Fisk till middag
Dagens middag: Fisk med täcke, serverat med ris
Jag tog två filéer av hajmal/pangasius. Gjorde en blandning med 2 dl creme fraiche, ett par msk lätt majonäs, en skvätt citronsaft, kryddor (salt, cayennepeppar, paprika, örtpeppar efter smak) samt två vitlöksklyftor. Täckte fisken med röran och in i ugnen, 200 gr ca 20 min. Servera med ris och sallad!
Jag tog två filéer av hajmal/pangasius. Gjorde en blandning med 2 dl creme fraiche, ett par msk lätt majonäs, en skvätt citronsaft, kryddor (salt, cayennepeppar, paprika, örtpeppar efter smak) samt två vitlöksklyftor. Täckte fisken med röran och in i ugnen, 200 gr ca 20 min. Servera med ris och sallad!
Kommentarer
Postat av: LottaN
Så gott det lät! Väl värt att prova!
Trackback