Fiskwok

Idag gjorde jag en fiskwok till middag! Fast i vanlig stekpanna...frågan är om det räknas som wok då? Vad är egentligen defenitionen för en wokad rätt?

Det blev gott hursomhelst!


"Fiskwok"
Finhacka vitlök och fräs i oljad panna
Skär pangasius/hajmal i mindre bitar och stek
Strimla morötter i ganska tunna bitar och stek med fisken
Krydda med salt och peppar
När fisken är genomstekt, tillsätt woksås (köpte på Willys o det var namnet, men det finns säkert flera andra märken..ser ut som sweetchili sås fast utan chili) och låt det puttra lite. Servera med kokt ris (eller nudlar kanske?!)
Strö lite hackade cashewnötter över precis före servering.



Kommentarer
Postat av: Ehlin

vad duktig och flitig du är som lagar så god mat=)

2009-11-22 @ 20:10:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback